HVAD SIGER MINE KUNDER?

Udtalelser fra klienter

Supervisionsgruppe

“Supervisionen er planlagt ud fra de ønsker vi havde da vi henvendte os til Arendse og er en blanding af cases og teori, hvilket er lige det, der passer til os. 

Arendse er skarp på at få inddraget os alle i supervisionen, således at vi går der fra beriget med nye måder at anskue tingene fra og klogere på de handlemuligheder vi har. Vi har meget praksis i vores arbejde og i supervisionen bliver vi hjulpet til at holde lidt fast i teorien og omsætte det i praksis og dermed blive mere bevidste om vores handlemønstre. Det er et stort privilegie i en travl hverdag nogle gange at se tingene lidt ovenfra.

Der er altid højt til loftet og et fantastisk frirum med plads til alle tanker, blive klogere, grine og være trist.”

Selvstændig erhvervskvinde

“I sommeren 2018 blev jeg for første gang i mit liv ramt af angst, der skulle vise sig at være en altomsluttende og ødelæggende kraft, der gjorde det umuligt for mig at opretholde en velfungerende hverdag, – både privat og arbejdsmæssigt.

Efter forløb hos Arendse Buch har jeg lært, på fineste nænsomme vis, at blive stærk. Jeg har lært mig selv at tage hånd om mig selv og stå fast på mine egen grundværdier og principper. Jeg har fået større indsigt i mit følelsesliv, og jeg håndterer mine tanker med større varsomhed. Jeg reagerer mere bevidst, hvilket jeg kan bruge til at blive en bedre mor, hustru og helt klart også en bedre arbejdsgiver og forretningskvinde. 

Nu, i foråret 2019, kan jeg med lettet stolthed sige, at jeg er fri for angst. Jeg er ikke upåvirket og følelsesløs – derimod har jeg lært at finde en balance, så de påvirkninger jeg mærker aldrig får lov at styre mig. Mit bevidste jeg står ved roret i mit liv, og den erkendelse kan jeg nu også udføre praktisk i hverdagen.”

Selvstændig

“Mit forløb med Arendse har været trygt. Jeg har fra dag ét været i gode, professionelle hænder, hvilket for mig har været en forudsætning for at jeg kunne åbne op og være sårbar. Arendse er et empatisk menneske, og jeg har ved hvert eneste besøg følt mig godt tilpas, trods mine “skeletter”. Men også disse var velkomne i lokalet. 

I et års tid gav Arendse mig personlige værktøjer til at lære mine “skeletter” at kende, og jeg kan i dag rumme dem i mit liv og samtidig være en glad person. Jeg er ikke blevet et nyt menneske – jeg har genfundet flere af de gode sider af mig, som jeg havde som barn. Tak til Arendse for at være min trofaste støtte på min vej!”

Funktionschef

“Coaching hos Arendse hjalp mig med afklaring, da jeg havde brug for at få fodfæste og finde retning i min karriere. Efter mange år i overhalingsbanen og efter mange organisatoriske forandringer havde jeg mistet forbindelsen til det jeg engang syntes gav mening. Gennem Arendses spørgsmål og kommentarer kom jeg igen på sporet, og jeg fik fat på håndtag, jeg kunne dreje på, for at skabe den ændring jeg havde brug for. Alt sammen fik det mig, skridt for skridt, i retning mod den funktion jeg i dag sidder i, som jeg er både glad for og stolt over at udfylde.”

Område direktør

“Da jeg opsøgte ledelsessparring var jeg i tvivl om hvad der var op og ned, og om jeg havde lyst til ledelse på det niveau, jeg befandt mig på. Faktisk var jeg blevet i tvivl om jeg var dygtig nok, og om mine evner slog til. Hos Arendse fik jeg et kvikt hoved, et frirum og ikke mindst hendes tavle, der gjorde, at jeg kunne få afstand til mine udfordringer og se nye perspektiver på min situation. Det gjorde det muligt for mig at se, hvad der havde fået fat i mig, og også hvilke organisatoriske omstændigheder, der havde fået mig til at tvivle på mig selv. Men jeg fik også vristet mig ud af min fastlåste situation, og med Arendses hjælp genopdagede jeg, at jeg rent faktisk havde meget mere at byde på. Ud af den forståelse kom også kraften til at kunne handle på de udfordringer, jeg stod i.”

Jobsøgende

“Min tro på mig selv kunne ligge på et meget lille sted, da jeg første gang mødte op hos Arendse. Jeg var lige var blevet fyret. Selv om jeg følte mig forslået og skammede mig, oplevede jeg hos Arendse at få et frirum og at blive mødt med både forståelse og støtte, og jeg fik en fornemmelse af alligevel at være ”normal”. Og hver gang jeg forlod hendes konsultation, fik jeg gradvis mere håb, og mit fokus blev efterhånden rettet mod fremtiden. I dag er jeg igen optimistisk og kommer til samtaler på de ansøgninger jeg sender. Jeg ved ikke hvornår jeg lander et job, men jeg er sikker på det nok skal lykkes. Tak til Arendse for at føre mig gennem mørket og insistere på at få de gode fortællinger frem om mig, som jeg ikke selv kunne se.”

Leder

“I min funktion som leder, er det ikke alle opgaver der falder lige til højrebenet, og nogle opgaver kan ligefrem udfordre. For at være den bedste udgave af mig selv over for mit personale og øvrige samarbejdspartnere i min organisation, har jeg haft glæde af ledercoaching. Her har jeg fået større indsigt i mine egne mønstre og fået hjælp til at holde mig selv i snor, så jeg både fremstår professionel, men også har mig selv i behold. Coaching forløbet hos Arendse har givet mig bevidsthed om mine faldgruber, men også værktøjer til at handle mere reflekteret. Jeg tror, jeg er blevet en bedre leder, men frem for alt er det blevet nemmere at være mig i min lederfunktion.”

Pædagog

“Tak Arendse! For din støtte til at finde vej tilbage til mit arbejde, som jeg elsker, men ikke magtede, da stressen var værst. Hos dig oplevede jeg at få konkrete redskaber, både ift mig selv men også ift dialogen med min arbejdsplads, som hjalp mig til gradvis at kunne mere og mere. Jeg er ikke fri for stress symptomer, men jeg er nu opmærksom på mig selv og ved hvad jeg skal reagere på. Min tro på mig selv og at jeg selv har en indflydelse på min situation gør, at jeg ikke længere er så bange, når jeg oplever stress symptomer, og jeg synes jeg igen kan tage vare på mig selv.”

Erhvervsleder i privat virksomhed

“Arendse er en yderst kompetent psykolog, som forstår at sætte sig ind i ens udfordringer. Med sine spørgsmål og forståelse muliggør hun, at man selv finder retning ifht. de problemstillinger man kommer med. Baggrunden for at jeg opsøgte Arendse var fordi, jeg stod i en tung ledelsesmæssig udfordring, som var svær at håndtere på egen hånd. Coachingforløbet rustede mig til at se mig selv på en ny og hjælpsom måde, og i dialogen med Arendse fik jeg placeret mig ledelsesmæssigt på en mere positiv og virksom måde, som min virksomhed også har fået stor gavn af. Det var et intenst sparringsforløb, og jeg har holdt fast i at komme ca. en gang i kvartalet, fordi det at give mig selv og min ledelse et regelmæssigt eftersyn er sundt, og hjælper mig med at fastholde min udvikling.”

Lad os tale sammen

Send en besked

Du er altid mere end velkommen til at kontakte mig på ahb@buchpeople.dk for at høre, hvornår det er muligt at lave en aftale.

ELLER RING TIL MIG PÅ: