Karriere Coaching

Typiske temaer i karriere coaching

 • Afklaring og valg ift jobretning
 • Værdier, motivation og trivsel
 • Ambitioner, valg og timing
 • Usikkerhed og mod
 • Når der ikke er en rød tråd i CVet
 • Ansøgningen og jobsamtalen

Arbejdet er identitetsskabende og har stor betydning for vores selvforståelse og trivsel. Derfor er det vigtigt at forholde sig aktivt til sit arbejdsliv. Karriere coaching er for dig, der har lyst til større eller nye udfordringer, men er i tvivl om hvordan du skal gribe det an. Det kan også være til dig der er kommet på den forkerte hylde og har behov for at komme væk, men er usikker på, til hvad. Eller måske står du efter sygdom eller afskedigelse uden for arbejdsmarkedet og prøver at komme tilbage.

Karriere coaching tager udgangspunkt i din stræben eller din frustration, over at det ikke er muligt at bruge dig selv, som du ønsker, i din aktuelle arbejdssituation. Når vi vil bruge os selv på nye måder, kan frustration være en vigtig drivkraft til at igangsætte og skabe forandring.

I karriere coaching kan du få:

 • Sat ord på dine personlige styrker samt relationelle og faglige kompetencer gennem afklaring af din karrierehistorie
 • Afklaret dine værdier
 • Italesat dine jobhåb og -drømme
 • Indkredset dine udfordringer
 • Handlekraft til at agere proaktivt
 • Sparring ift konkrete jobønsker
 • Ideer til hvordan du kan gribe processen an

Krisen og din karriere

Corona ryster os alle, men giver også tid til eftertænksomhed. For mange er tempoet langsommere, men usikkerheden større. Andre knokler på som aldrig før, for at få hjulene til at løbe rundt i krisen, men på nye betingelser, hvor afstand og online platforme er et vilkår. Hverdagen er så uendelig meget anderledes. Krisen rammer os dog ikke ens. For en del, fx i sundhedsvæsnet og i dagligvarebutikker, er der bud efter personale. Men i mange andre brancher har der været fyringer, selvstændige er lukningstruede og mange har mistet deres job. En del, der havde igangsat en proces om jobskifte, er naturligt nok gået i stå.

Verdensøkonomien er bremset op og fremtiden er usikker. I det lys bliver det job, man før var træt af, måske pludselig det job, der giver stabilitet. For nogle er håbet om forandring strandet i usikkerhed og udsigtsløshed. Atter andre oplever sig presset under de nye, usikre og udfordrende vilkår for arbejde.

I den nye situation,  hvor økonomien er presset og mulighederne begrænset, kan der være behov for hjælp til at finde fodfæste og reorientere sig i sit arbejdsliv.

Læs også ”5 gode råd – hvis du er blevet fyret”

karriere coaching i lyngby

I karriere coaching i Lyngby får du skræddersyet et forløb, hvor du er i fokus. Få hjælp til at vende udfordringer, nye karrieremål og hvad du generelt ønsker mere (eller mindre) af i dit arbejdsliv. 

Karriere coaching kan hjælpe dig til at tage nye skridt, så du kan starte med de forandringer, du drømmer om.  

I min klinik i Lyngby kan du også få coaching forløb, som er mere målrettet mod stress, arbejdstrivsel og ledelse. Uanset, hvad det er for et emne, du vil arbejde med, så kommer du godt fra start hos Buch People. Siden 2009 har jeg haft klinikken og arbejdet med blandt andet samtaleterapi og coaching. 

karriere coaching i lyngby

BOOK en TID

Du er altid mere end velkommen til at kontakte mig på ahb@buchpeople.dk for at høre, hvornår det er muligt at lave en aftale.

ELLER RING TIL MIG PÅ: