Udgivelser

Udgivelser i forskellige medier

Her på siden kan du se et udpluk af de udgivelser, jeg som fagperson har været i. 

GØR EN FORSKEL I DINE SAMTALER

- INDSIGT OG GODE GREB I DEN UDVIKLENDE SAMTALE

At støtte mennesker i at udvikle sig og vriste sig ud af gamle og fastlåste mønstre kræver ikke alene en interesse i gå på opdagelse i menneskers fortællinger. Det kræver også et særlig blik, en indstilling og nogle metodiske greb i samtalen, således at det menneske, du taler med, får fornyet handlekraft ved at se sig selv på nye måder og får øje på, det de kan og står for.

For når vi privilegerer menneskers fortællinger, bevidner deres handlinger og bestræbelser, kan vi medvirke til at skabe nye selvforståelser, motivation og handlekraft hos dem vi taler med. Det er drivkraften for menneskelig udvikling.

I  ”Fra fastlåsthed til bevægelse-  at rehabilitere gennem genforfatning af identiteten”, har jeg sammen med Jeanette Justesen skrevet om, hvordan vi som samtalepartnere kan understøtte netop dette. Bidraget er et kapitel i bogen  Beskæftigelsesrettet rehabilitering, der er en lærebog skrevet til studerende og aktører inden for beskæftigelsesområdet. Kapitlet kan med fordel læses af alle, privatpersoner som professionelle,  der har interesse i at møde mennesker i udviklende samtaler, hvor man tager udgangspunkt i det levede liv. 

Læs mere her

Søndag

2 kvinder: Fyret i en moden alder - hvad gør man så?

Du kan læse med i artiklen fra SØNDAG her

Alt om psykologi

Du kan læse artiklen fra Alt om Psykolog her

Alle kan blive ramt af arbejdsrelateret stress. Der findes ikke et enkelt greb, der kan forebygge de mange sygemeldinger, vi ser i dag. Her kan du læse 10 gode råd fra psykologen om nogle af de ting, man kan gøre, hvis man er ramt.

Lad os tale sammen

Send en besked

Du er altid mere end velkommen til at kontakte mig på ahb@buchpeople.dk for at høre, hvornår det er muligt at lave en aftale.

ELLER RING TIL MIG PÅ: